Etelä-Suomen kansallispuistoihin on julkaistu kännykkänavigointisovellus

Vaeltajakarttasovellus on toteutettu kattamaan mahdollisimman tarkasti ulkoilijoiden tarpeet paikallisolosuhteissa. Tuotteen suunnittelussa on asetettu pääpaino satunnaiselle liikkujalle – käyttäjille, joille ei kaikki luonnon tarjoamat elämysmahdollisuudet ja erätaidot ole itsestään selvyyksiä. Sijaintitarkkuus navigoinnissa on omaa luokkaansa, koska kaikki sovelluksen reitit on mitattu maastossa metrin sijaintitarkkuuteen. Samalla on kerätty ajantasainen tieto alueiden palveluista ja harrastusmahdollisuuksista. Sovellus ei pitäydy pelkästään perinteisessä navigoinnissa, vaan datapaketit sisältävät käytännössä kaiken sen informaation mitä käyttäjä harrastuksensa parissa tarvitsee. Sovelluksen sisältä löytyvät tiedot mm. varaustuvista, paikallissäästä, marjoista ja sienistä, jokamiehen oikeuksista vain muutamia mainitaksemme.

Lue koko tiedote. (pdf tiedosto)

Vastaa