Kiteen Pienkonehuolto Oy ja K-KMK ry yhteistyöhön

Kiteen Pienkonehuolto Oy:n omistaja Jari Havurinne sekä K-KMK:n puheenjohtaja Reima Luukkainen kättelivät tänään uuden yhteistyösopimuksen sinetiksi.

Kaikki Kiteen Pienkonehuolto Oy:n tuotteet ja palvelut K-KMK:n jäsenelle – 10 %

Yhteistyösopimuksen ansiosta K-KMK:n jäsenet saavat 10 % alennuksen kaikista Kiteen Pienkonehuolto Oy:n tarjoamista tuotteista ja palveluista. Sopimus koskee koko vuotta 2015, joten paitsi kelkkojen, myös veneiden ja moottoripyörien huollattaminen sekä varaosat ovat jatkossa K-KMK:n jäsenelle 10 % edullisempaa!

K-KMK toimittaa jäsenmaksun maksaneille jäsenilleen lähitulevaisuudessa joko sähköisen tai ihan perinteisen jäsenkortin, jolla voit todistaa jäsenyytesi voimassaolon.

Nyt siis kipin kapin kelkka huoltoon ja varaosat tilaukseen. Kiteen Pienkonehuolto Oy:n pihaan Sumpputielle pääset suoraan kelkalla Kiteenjärveltä tai autolla kiertoliittymästä pari kilometriä Tohmajärven suuntaa ja sitten oikealle.

Vastaa